e-power® neemt stroom aggregaten divisie van Prins Maasdijk over

nederland, aggregaat; prins maasdijk, overname

e-power® heeft de aggregaten divisie van het Nederlandse bedrijf Prins Maasdijk overgenomen. Dit is een belangrijke stap in het uitbreidingsplan van e-power® naar Nederland en biedt klanten in de Nederlandse markt toegang tot een uitgebreider aanbod van hoogwaardige energie-oplossingen. e-power® was reeds jaren huisleverancier van Prins Maasdijk, voor aggregaten en specials in mobiele energie voorziening.

"We zijn verheugd om deze overname aan te kondigen en onze aanwezigheid in Nederland te versterken," zei Kurt Van Dal, CEO & Owner van e-power®. "Met de overname van de aggregaten divisie van Prins Maasdijk, verwachten we nieuwe kansen te creëren en onze klanten in Nederland beter te bedienen."

De overname van de generator divisie van Prins Maasdijk brengt een team van getalenteerde professionals onder de vleugels van e-power®. Het Nederlandse team, onder leiding van Damy Barendse, komt ook mee over, zodat klanten hun vertrouwde en ervaren contact behouden. Dit zal zorgen voor een vloeiende overgang en de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten waarborgen.

e-power® streeft er naar om haar klanten hoogwaardige en innovatieve energie-oplossingen te bieden. De overname van de aggregaten divisie van Prins Maasdijk is een verdere stap in het realiseren van dit doel en het versterken van haar aanwezigheid in Nederland.

Countrymanager Damy Barendse

Damy Barendse, de nieuwe countrymanager van e-power® Nederland, is een ervaren sales manager van energieoplossingen met een passie voor techniek en motoren. Als manager van het Nederlandse team, zal hij verantwoordelijk zijn voor de groei van het bedrijf en het waarborgen van een uitstekende klanttevredenheid.

Met jarenlange ervaring in Sales van energieoplossingen en een diepgaande kennis van de markt, is Damy de perfecte persoon om deze functie te vervullen. Bovendien deelt hij de passie van e-power® voor technologie en innovatie en zal hij zijn klanten met enthousiasme adviseren over de meest geschikte energieoplossingen voor hun specifieke behoeften.

Ik ken e-power al jaren door de betrouwbare en klant specifieke oplossingen die wij gezamenlijk hebben neergezet, onze onderlinge relatie is altijd bijzonder goed geweest. Door het bundelen van onze krachten staat e-power dichter in de Nederlandse markt, hiermee kunnen we klanten beter bedienen met innovatieve oplossingen in een veranderende energiemarkt. Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur” aldus een enthousiaste Damy Barendse.

Naast zijn werk, is Damy een fervent liefhebber van techniek en motoren. Hij brengt graag zijn vrije tijd door met het verkennen van de nieuwste technologieën en het onderhouden van zijn verzameling motoren. Met zijn kennis en passie, is Damy Barendse een waardevolle aanwinst voor e-power® en haar klanten in Nederland.